Το φύλλο κρούστας για πίτα είναι η πιο εύκολη επιλογή που έχουμε όταν θέλουμε να κάνουμε πίτα, αλλά δεν γνωρίζουμε πώς να ανοίξουμε παραδοσιακό, χειροποίητο φύλλο. Σίγουρα, όμως, θα έχουν υπάρξει φορές που θα έχετε ταλαιπωρηθεί δουλεύοντάς το και θα έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να το επεξεργαστείτε χωρίς να το καταστρέψετε. Το mygreekdish.com μοιράζεται κάποιες έξυπνες συμβουλές, ώστε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε κάτι με φύλλο –τυρόπιτα, σπανακόπιτα, μπακλαβά, γαλακτομπούρεκο κ.α.- να το κάνετε χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Ούτε εσείς, αλλά ούτε και το βασικό συστατικό σας. Πώς να διαχειριστείτε το έτοιμο φύλλο για πίτα Ξεπαγώστε το φύλλο κρούστας με κλειστή τη συσκευασία, όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Ένα πολύ συνηθισμένο λάθος είναι να το αφήσετε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία δωματίου, καθώς αυτό θα κάνει τα εξωτερικά στρώματα κολλώδη -όταν δουλεύετε με ζύμη φύλλου, πρέπει να είναι ξεπαγωμένη, αλλά ακόμα κρύα. Προετοιμάστε μια επιφάνεια αρκετά μεγάλη για να τη χρησιμοποιήσετε ως χώρο εργασίας (όχι […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.